RUGBYVARIA is terug met groot planne

Die lewe steur hom nie aan werksverpligtinge nie

Die waarheid van die opskrif het ek sowat ‘n jaar gelede ervaar toe ek weens ernstige onvoorsiene omstandighede nie my volle aandag aan hierdie webtuiste kon gee nie.
Dinge sien nou, deur die Genade, anders daar uit.
Ek het boonop die hulp van ‘n oud-joernalis Tobie du Preez bekom wat voortaan sy aandag van nuus en algemene sake na sport verskuif om hierdie webtuiste hopelik sy regmatige plek onder die voorstes in Suid-Afrika te laat inneem.
Hierdie is ʼn Afrikaanse webtuiste – maar lesers sal hopelik begrip hê daarvoor dat ons die magdom Engelse persverklarings net so sonder vertaling plaas, behalwe as daar interessanthede is waaroor verder uitgewei kan/moet word. Dit sal feitlik alle nuus vanaf SA Rugby insluit – insluitende spanne, beseringsnuus, finansiële verwikkelings waar daar binnekort moontlik groot nuus sal wees.
Oorsese koerantberigte sal moontlik ook hier en daar in Engels geplaas of aangepas word.

In die meeste van bostaande gevalle sal RUGBYVARIA egter ook ʼn eiertjie te lê hê.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Maak 'n opvolg-bydrae